KOSTKI NA BITEJ ŚMIETANIE

Kostka Pijana Wiśnia

PIJANA WIŚNIA

Delikatny czekoladowy biszkopt przełożony warstwą bitej śmietany z dodatkiem konfitury wiśniowej własnej produkcji.
Kostka węgierska

KOSTKA WĘGIERSKA

Delikatny czekoladowy biszkopt przełożony musem czekoladowym z dodatkiem wiśni w likierze.

BISZKOPT Z GALARETKĄ

Delikatny biszkopt z bitą śmietaną w towarzystwie galaretki malinowej z zatopionymi w niej świeżymi owocami.
Kostka porzeczkowa

KOSTKA PORZECZKOWA

Delikatny czekoladowy biszkopt przełożony warstwą czekoladowej prażynki, mus z czarnej porzeczki, bita śmietana.

KOSTKA 3BIT

Delikatne ciasto z dodatkiem kajmaku oraz masy budyniowej zwieńczone śmietanką z dodatkiem wiórków
czekoladowych.

KOSTKA PAPIESKA

Klasyczne ciasto francuskie przełożone masą budyniową i lekką bitą śmietaną. Całość zwieńczona puszystym biszkoptem, wykończona cukrem pudrem.

SNICKERS

Nieoczywiste połączenie smaku serka mascarpone ze słodko - słonym spodem oraz słonym karmelem na wierzchu. W całym cieście dobrze wyczuwalna nuta orzechów arachidowych.

SERNIK NA ZIMNO

Lekka bita śmietana w połączeniu
z aksamitnym serkiem homogenizowanym na czekoladowym biszkopcie z galaretką na wierzchu i zatopionymi w niej owocami.
© 2019 MOCHOWO, WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE