BEZOWY Z OWOCAMI
Delikatna beza połączona z musem z bitej śmietany i mascarpone oraz owocami sezonowymi.
MUS CZEKOLADOWY
Ganache z białej i deserowej czekolady, ciemny nasączony biszkopt.
KRÓLEWSKI
Czekoladowy delikatnie nasączony biszkopt, konfitura wiśniowa, mus czekoladowy, wykończenie delikatną bitą śmietaną.
TORT - BITA ŚMIETANA Z TRUSKAWKAMI
Lekki mus truskawkowy a w tym delikatny biszkopt i chrupka, która nadaje wyrazistości i głębokiego nasycenia smakiem.
WĘGIERSKI Z WIŚNIĄ
Ciemny nasączony biszkopt, konfitura wiśniowa z dodatkiem likieru, mus czekoladowy.
TORT JOGURTOWO - WIŚNIOWY
Dwa lekkie delikatne biszkopty przełożone masą jogurtową w
towarzystwie soczystych wiśni.
BISCOTTO
Delikatnie nasączony czekoladowy biszkopt, mus o smaku ciasteczka, prażony słonecznik w czekoladzie.
PASCHA
Delikatna masa serowa z dodatkiem bakalii udekorowana cieniutką warstwą prawdziwej belgijskiej czekolady.
TIRAMISU
Czekoladowy biszkopt nasączony kawą, warstwa śmietany o smaku tiramisu.
CYTRYNOWY Z CHRUPKĄ
Jasny nasączony biszkopt, bita śmietana o smaku cytrynowym,
chrupka cytrynowa.
CROCANTINO
Ciemny nasączony biszkopt, konfitura porzeczkowa, chrupka Ferrero, mus ciasteczkowy.
BITA ŚMIETANA Z PORZECZKAMI
Idealny duet słodko - kwaśnych czarnych porzeczek w postaci konfitury oraz lekkiej bitej śmietany w połączeniu z czekoladowym biszkoptem.
TRUFLA Z CHRUPKĄ KARMELOWĄ
Czekoladowy, delikatnie nasączony biszkopt, masa składająca się z trufli czekoladowej, chrupka karmelowa.
CZEKOLADA Z POMARAŃCZĄ
czekoladowy nasączony biszkopt, chrupka pomarańczowa, mus z czekolady deserowej oraz mus pomarańczowy.
CZEKOLADA Z MALINĄ
Czekoladowy delikatnie nasączony biszkopt, bita śmietana z dodatkiem czekolady, chrupka malinowa, konfitura malinowa własnej produkcji.