TORTY STANDARDOWE

Tort bezowo pistacjowy

BEZOWO-PISTACJOWY

Dwie warstwy delikatnej bezy przełożone musem pistacjowym.
Tort mus czekoladowy

MUS CZEKOLADOWY

Ganache z białej i deserowej czekolady, ciemny nasączony biszkopt.
Tort królewski

KRÓLEWSKI

Czekoladowy delikatnie nasączony biszkopt, konfitura wiśniowa, mus czekoladowy, wykończenie delikatną bitą śmietaną.

TORT - BITA ŚMIETANA Z TRUSKAWKAMI

Lekki mus truskawkowy a w tym delikatny biszkopt i chrupka, która nadaje wyrazistości i głębokiego nasycenia smakiem.
Tort Węgierski

WĘGIERSKI Z WIŚNIĄ

Ciemny nasączony biszkopt, konfitura wiśniowa z dodatkiem likieru, mus czekoladowy.

TORT JOGURTOWO - WIŚNIOWY

Dwa lekkie delikatne biszkopty przełożone masą jogurtową w
towarzystwie soczystych wiśni.
Tort Biscotto

BISCOTTO

Delikatnie nasączony czekoladowy biszkopt, mus o smaku ciasteczka, prażony słonecznik w czekoladzie.
Pascha

PASCHA

Delikatna masa serowa z dodatkiem bakalii udekorowana cieniutką warstwą prawdziwej belgijskiej czekolady.
Tort Tiramisu

TIRAMISU

Czekoladowy biszkopt nasączony kawą, warstwa śmietany o smaku tiramisu.
Tort cytrynowy z chrupką

CYTRYNOWY Z CHRUPKĄ

Jasny nasączony biszkopt, bita śmietana o smaku cytrynowym,
chrupka cytrynowa.
crocantino

CROCANTINO

Ciemny nasączony biszkopt, konfitura porzeczkowa, chrupka Ferrero, mus ciasteczkowy.

BITA ŚMIETANA Z PORZECZKAMI

Idealny duet słodko - kwaśnych czarnych porzeczek w postaci konfitury oraz lekkiej bitej śmietany w połączeniu z czekoladowym biszkoptem.
Tort trufla i chrupka karmelowa

TRUFLA Z CHRUPKĄ KARMELOWĄ

Czekoladowy, delikatnie nasączony biszkopt, masa składająca się z trufli czekoladowej, chrupka karmelowa.
Tort czekoladowy z pomarańczą

CZEKOLADA Z POMARAŃCZĄ

czekoladowy nasączony biszkopt, chrupka pomarańczowa, mus z czekolady deserowej oraz mus pomarańczowy.
Tort czekoladowy z maliną

CZEKOLADA Z MALINĄ

Czekoladowy delikatnie nasączony biszkopt, bita śmietana z dodatkiem czekolady, chrupka malinowa, konfitura malinowa własnej produkcji.

BITA ŚMIETANA, WIELOOWOCOWY

Delikatny jasny biszkopt przełożony dwiema warstwami lekkiej bitej śmietany w towarzystwie świeżych owoców.
zdjęcie tortu porzeczkowego

TORT PORZECZKOWY Z CHRUPKĄ W BIAŁEJ CZEKOLADZIE

Delikatnie nasączony biszkopt czekoladowy, konfitura z czarnej porzeczki własnej produkcji, oblane białą czekoladą.
Tort bezowy z malinami

BEZOWY Z MALINAMI

Blaty bezowe przełożone masą z bitą śmietaną i serkiem mascarpone z dodatkiem konfitury własnej produkcji.
Tort marakuja z maliną

MUS MALINOWY

Mus malinowy, jasny, delikatny nasączony biszkopt, chrupka truskawkowa, konfitura malinowa własnej produkcji.
© 2019 MOCHOWO, WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE